Vi ser fram emot att starta vårterminen tillsammans med er den 15 april 2024 kl. 18:00. Under vårterminen kommer vi att ha träning tio gånger, varje måndag kl. 18:00.

Anmälan för Crosskolan 2024 är nu öppen. Var säker på att anmäla dig redan idag för att säkra din plats.

Crosskolan välkomnar barn mellan 6 och 16 år som är intresserade av motocross och att få utveckla sina färdigheter till att bli Guldhjälm

Haninge MK:s årsmöte kommer att hållas onsdagen den 29 mars klockan 19.00 i klubbhuset. Vi vill välkomna alla medlemmar att delta och vara med och forma klubbens framtid.

Crosskolan informationsträff den 2april klockan 11:00

Hej och välkommen till vår informationsträff på Crosskolan den 2 april kl. 11:00! Vi ser verkligen fram emot att träffa dig och dela vår kunskap med dig. Dessutom har vi glädjen att meddela att Hyreslandslaget kommer att bjuda på lunch under dagen, så du kan njuta av gratis grillade hamburgare och läsk med en värdekupong som vi skickar till dig efter din anmälan. Detta är en utmärkt möjlighet att umgås med oss och andra deltagare på evenemanget. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar inför evenemanget, och vi ser fram emot att spendera en riktigt trevlig tid tillsammans på Crosskolan.

Varukorg